Page 2 - Kasvame koos 2020
P. 2

  Lastekaitse Liidu liikmesorganisatsioonidele suunatud projektikonkursi “Kas- vame koos!” 2020. aasta eesmärgiks oli toetada lapsi ja noori kaasavaid uuen- duslikke ideid ja algatusi, mis olid suunatud liikmesorganisatsiooni kogukonna laste ja perede toetamisele. Projektikonkursi üheks alaeesmärgiks oli kohaliku liikmesorganisatsiooni jõustamine kogukonnas tegevuste elluviimisel.
Toetussumma ühele projektile oli kuni 300 eurot ja see moodustas 90% projekti kogumaksumusest.
Kokku viisid läbi projektitegevusi seitse liikmesorganisatsiooni: Audru Laste- kaitse Ühing, Hiiumaa Lastekaitse Ühing, Pärnumaa Lastekaitse Ühing, Sillamäe Lastekaitse Ühing, Tallinna Lastekaitse Ühing, Tartu Lastekaitse Ühing ja Türi Lastekaitse Ühing.
Alljärgnevalt saab liikmete kaupa lugeda inspireerivaid projektitegevuste kok- kuvõtteid.
Audru Lastekaitse
Ühing „Traditsiooniline Lastekaitsepäev Aruväljal“
Mis toimus?
Traditsiooniline Aruvälja lastekaitsepäev toimus sel aastal 7.korda 22.augustil Aruvälja Külakeskuses. Lapsed said hüpata kahel toredal ja väljakutseid pak- kuval batuudil, kohal oli onu Teet oma enda meisterdatud ja väga populaar- se karusselliga, oma küla noored viisid läbi õnneloosi, MTÜ Aruvälja Suurküla Seltsi liikmete, lastevanemate poolt kaeti maitsev kringli ja pirukalaud. Üllatus- külalistena olid meile Lõuna-Eestist külla tulnud Käsilane ja Rebane. Kui õhtu hakkas juba hämarduma, süüdati ühiselt lõke ja algas laste disko. Soovijad said lasta endile teha näomaalinguid oma küla noored ja andekad noorte kunstnike poolt, keda juhendas õpetaja Kersti Killing – Jaago. Projekti raames jagati las- tele ja lastevanematele ÜRO lapse õiguste konventsiooni alast infot ja teavitus- materjali.
Kes osalesid tegevustes?
Aruvälja kogukonna lapsed ja noored, kes said tähistada rahvusvahelist laste-
    2
Kasvame koos / 2020























































































   1   2   3   4   5